Marcel Bărbuț, Adeplast: „Statul român nu m-a ajutat niciodată. Nici n-am așteptat ajutor de la stat”

0
AdePlast-Marcel-Bărbuț
- Reclama -

„Am proiectat afacerea așa cum am crezut de cuviință, am apelat la specialiști atunci când m-au depășit anumite probleme tehnice sau legale”

Întrebat dacă și cum a simțit sprijinul statului român în activitatea lui de business, fondatorul și acționarul majoritar Adeplast, Marcel Bărbuț a declarat că „statul român nu m-a ajutat niciodată. Nici n-am așteptat ajutor de la stat sau de la altcineva. Am proiectat afacerea așa cum am crezut de cuviință, am apelat la specialiști atunci când m-au depășit anumite probleme tehnice sau legale”.

Citește și Daciana Siderache, Calipso: „Calitatea de antreprenor nu se bazează pe ajutorul de la stat”

În relația cu statul, omul de afaceri român precizează că „am ținut întotdeauna să respect legile”, chiar dacă au fost momente când a simțit piedici din partea autorităților. „Acestea au culminat cu o serie de controale abuzive”, adaugă Marcel Bărbuț.

Vezi și ce crede Adina Ionescu, Lemet, despre sprijinul pe care ar trebui să îl acorde statul antreprenorilor români

- Reclama -

Stabilitatea legislativă este principalul „punct sensibil” al statului român, consideră Marcel Bărbuț

„Cel mai mare ajutor pe care îl poate da statul român este să nu mai schimbe din lună în lună legile”, este de părere Marcel Bărbuț , care a dezvoltat o afacere de 77 milioane de euro, numărul 1 pe piața de termoizolații din România.

Citește și Bogdan Roșu, Next Capital: „statul trebuie să creeze pârghiile economice prin care piețele să se poată manifesta liber”

Un ajutor important de la stat ar fi și „să nu ne mai ”jefuiască” companiile prin controale ordonate sau să ne lase în pace să putem aduna bani să le plătim salariile angajaților la stat și angajaților noștri”, a încheiat Marcel Bărbuț.

Citește și Tezaurul ascuns al României

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele