Daciana Siderache, Calipso: “Calitatea de antreprenor nu se bazează pe ajutorul de la stat”

0

Pe principiul nu haina îl face pe om, nici ajutorul de la stat nu îi oferă unei persoane calitatea de antreprenor, ci dorința de a construi ceva, de a își trasa niște obiective clare și de a le urmări în dezvoltarea afacerii sale.

“Calitatea de antreprenor nu se bazează pe ajutor de la stat”, este de părere Daciana Siderache, director general Calipso.

Citește și Marcel Bărbuț, Adeplast: „Statul român nu m-a ajutat niciodată. Nici n-am așteptat ajutor de la stat”

“Statul a creat un sistem de legi pe care trebuie să le respectăm. În măsura în care organele abilitate ale statului se ocupă ca toți jucătorii să respecte aceste legi, deci să existe un cadru concurențial corect, atunci există premisele unui mediu de afaceri în care poți să crești dacă ai calități antreprenoriale și manageriale”, adaugă Daciana Siderache.

Citește și Bogdan Roșu, Next Capital: „statul trebuie să creeze pârghiile economice prin care piețele să se poată manifesta liber”

Daciana Siderache: “Statul ar trebui să se asigure că mediul de afaceri să rămână cât se poate de concurențial”

Întrebată ce ar putea statul român să facă pentru a ajuta, într-adevăr, mediul românesc de afaceri, antreprenoarea a remarcat că cel mai propice pentru dezvoltarea sănătoasă a unei afaceri și a economiei per ansamblu, este un mediu concurențial: “Statul ar trebui să se asigure că mediul de afaceri să rămână cât se poate de concurențial”, încheie directorul general Calipso.

Vezi ce crede și Adina Ionescu, Lemet, despre ajutorul pe care statul ar trebui să îl ofere antreprenorilor români

Producătroul român de apă de izvor Calipso a înregistrat o cifră de afaceri de 50 de milioane de lei în 2016, în creștere cu 11% față de anul precendent și a livrat 160 de milioane de litri apă de izvor extrasă din Codrii Vlăsiei și suc, numai anul trecut.

„Tezaurul ascuns” al României se află aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele