Marcel Ciolacu vrea mai puțini bani pentru cei numiți de partide în consiliile de administraţie

0

PSD depune o iniţiativă legislativă, la Parlament, prin care va propune reducerea indemnizaţiilor reprezentanţilor în consiliile de administraţie, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Întrebat dacă PSD este de acord cu iniţiativa premierului Florin Cîţu de a reduce numărul de membri din consiliile de administraţie, liderul PSD a răspuns: “Nu. M-am săturat. Întotdeauna vor ceva sau anunţă ceva. Nu ar fi cazul să şi facă? Eu consider că în consiliile de administraţie ar trebui să nu mai fie indemnizaţii de 5.000 de euro pe lună, să se reducă de la 10% la 1% şi să intre într-o normalitate”.

Vezi și Valeriu Nicolae dezvăluie ce membri USR Plus iau bani din companiile de stat

Marcel Ciolacu a afirmat că PSD va depune la Parlament o iniţiativă legislativă care o să modifice cuantumul de indemnizaţie pentru reprezentanţii în consiliile de administraţie.

“M-am săturat de veştile bune pe care le anunţă Cîţu şi niciodată nu se pun în aplicare. Momentan, au angajat 14.000 de noi lucrători în sistemul bugetar. Asta este realitatea”, a susţinut preşedintele PSD.

În context, întrebat de ce nu s-au redus indemnizaţiile membrilor CA pe vremea când PSD era la guvernare, Marcel Ciolacu a spus: “Haideţi să nu confundăm o perioadă cu un boom economic cu o criză”.

VEZI CARE SUNT CELE MAI BUNE PURIFICATOARE DE AER ANTI CORONAVIRUS

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele