Melodrama Șoșoacă AUR continuă: ”Hai, George, ăsta e sărutul lui Iuda…”

0

Diana Ivanovici Șoșoacă, fosta senatoare AUR, a declarat că se declară dezamăgită de co-președintele partidului, George Simion, pentru că ar fi aflat că acesta a fost de acord cu excluderea ei din AUR.

 

Vezi și Șoșoacă pare că regretă excluderea din AUR

În culise, înainte de intrarea în emisiunea lui Victor Ciutacu, Șoșoacă s-a întâlnit cu George Simion care a pupat-o, iar fosta membră AUR a reacționat cu următoarele replici: ”Hai, George, ăsta e sărutul lui Iuda…”.

Diana Șoșoacă a povestit cum, la mormântul lui Avram Iancu, l-a pus pe George Simion să jure că ”nu va trăda poporul român”, iar Simion ar fi jurat că nu va face acest lucru pentru că se află ”în această luptă de 15 ani”, susține senatorul AUR:

”Am vorbit cu mai mulți colegi din AUR și mi-au zis că s-a întâmplat cu acceptul lui George Simion (…) Toată lumea este dezamăgită și de George, adevărul este că nu m-am așteptat. Nu știu dacă l-ați auzit astăzi, dar este un fel de adio, dar rămân cu tine (…) Eu nu am primit o înștiințare cu privire la excluderea mea din partid, nu mi-a fost adus la cunoștință niciun act (…) La Țebea, la mormântul lui Avram Iancu, pe pământ sfânt, l-am pus să jure că nu va trăda poporul român. Și a jurat”, a declarat Diana Ivanovici Șoșoacă, joi seară, la TV.

Șoșoacă nu avea semnată o adeziune formală la AUR

Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor a anunțat, oficial, miercuri seara, că i-a retras sprijinul politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă și că își va exercita mandatul în afara grupului senatorial. Or, partidul anunțase anterior că a fost exclusă din partid, fapt care a stârnit confuzie.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a explicat că Diana Șoșoacă nu avea semnată o adeziune formală la AUR, în consecință nu putea fi dată afară dintr-un partid din care oficial nu făcea parte.

Vezi și Șoșoacă și Lasca, primii excluși din AUR

”În mod normal, până acum ar fi trebuit să o semneze, dar am descoperit că nu a făcut-o. Din acest motiv am spus că a fost exclusă, practic nu mai este membră a grupului senatorial. În partid nu a fost”, a declarat Târziu.

Citește cum scapi de COVID la tine acasă sau în mașină cu un purificator de aer anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele