UPDATE: Mario Iorgulescu este oficial urmărit penal

0

Logodnica tânărului ucis de Mario Iorgulescu în urma cu 4 luni a vorbit la un post TV despre ce simte în legătură cu situația în care se află. Daniel Vicol şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de Iorgulescu la doar 24 de ani și a lasat în urmă un băieţel de doar câteva luni pe care Patricia Esmeralda îl va crește de una singură.

”Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui…I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, aşa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic şi să realizeze că nu mai are tată din cauza lui… Asta aş vrea… Să-i văd reacţia.

Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit (n.r. – Mario Iorgulescu), să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un copil fără tată, un copil orfan” a declarat Patricia Esmeralda.

 

Știre inițială

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat oficial că Mario Iorgulescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului, subliniind că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate.

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate.

Întrebat dacă Mario Iorgulescu ar putea, prin transferul în altă țară, să fugă de răspunderea penală, Bogdan Licu a răspuns: „Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală. Poate doar să facă puţină condiţie fizică”.

Citește și Posibil caz penal: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și a fost scos din țară de ”Tata” Gino

„Am vorbit cu colegii de la Parchetul Tribunalului Capitalei. Starea dânsului de sănătate este una foarte precară. Procurorul nu putea împiedica, nu aveam nicio pârghie să împiedicăm scoaterea lui din țară, transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia a considerat că este îngrijit mai bine”, a declarat Bogdan Licu.

Procurorul general interimar a mai subliniat că nu puteau fi dispuse măsuri preventive „într-o astfel de situație și în acest caz”. Reprezentanții Spitalului Elias din Capitală, unde a fost internat până luni Mario Iorgulescu nu au transmis încă o informare oficială cu privire la transferul tânărului în străinătate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele