Mario Iorgulescu este oficial urmărit penal

0

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat oficial că Mario Iorgulescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului, subliniind că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate.

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat că, la cererea familiei și contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, luni dimineață, la un spital din străinătate.

Întrebat dacă Mario Iorgulescu ar putea, prin transferul în altă țară, să fugă de răspunderea penală, Bogdan Licu a răspuns: „Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală. Poate doar să facă puţină condiţie fizică”.

Citește și Posibil caz penal: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și a fost scos din țară de ”Tata” Gino

„Am vorbit cu colegii de la Parchetul Tribunalului Capitalei. Starea dânsului de sănătate este una foarte precară. Procurorul nu putea împiedica, nu aveam nicio pârghie să împiedicăm scoaterea lui din țară, transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia a considerat că este îngrijit mai bine”, a declarat Bogdan Licu.

Procurorul general interimar a mai subliniat că nu puteau fi dispuse măsuri preventive „într-o astfel de situație și în acest caz”. Reprezentanții Spitalului Elias din Capitală, unde a fost internat până luni Mario Iorgulescu nu au transmis încă o informare oficială cu privire la transferul tânărului în străinătate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele