Când mașina de oraș “te urcă” la vulcani… Test drive cu Suzuki Ignis

0

Trec des prin Buzău în drumul meu spre Capitală și abia acum o săptămână mi-am făcut timp să mă opresc la Vulcanii Noroioși. De atunci, viața mea a căpătat un alt sens… Glumesc.

Cum am ajuns acolo? Cu Suzuki Ignis, SUV-ulețul micuț (dotat cu tehnologia ALLGRIP), parcă special creat pentru femei. De ce? Pentru că are dimensiuni mici, dar este înalt și practic încât aproape că îl poți parca oriunde în oraș. În plus, bancheta din spate cred că a fost special creată pentru copii, înaltă și cu sisteme de prindere “în forță” a scaunelor pentru bebeluși.

Suzuki Ignis cu 7 ani de garanție, fără limită de km

Suzuki Ignis, mașina care m-a dus până la Vulcanii Noroioși și-napoi, are cutie manuală, ceea ce mie, personal, mi-a dat un pic de furcă la plecarea de pe loc, mai ales în intersecțiile semaforizate din oraș. Știm cu toții că în București, dacă s-a făcut imediat culoare verde la semafor și cel din fața ta “doarme”, tu trebuie “să-l trezești” cu multe claxoane. Aproape același lucru l-am pățit și eu… doar că n-am adormit eu, ci motorul mașinii. Noroc cu butonul START/STOP care pornește motorul imediat, altfel…

Modelul Ignis 1.2 Dualjet GLX, pe care l-am condus, are 90 CP, e pe benzină și a reușit o medie de consum de 5%. Practic, un weekend întreg nu am reușit să consum un plin de combustibil. Și am mers mult cu ea 😉

Pe Suzuki Ignis îl recomand, fără ezitare, mamelor, care după ce-și duc dimineața copiii la școală și după ce au terminat de făcut comisioane prin centrul orașului, pot merge liniștite la cumpărături sau la relaxare, pentru că sunt sigure că mașina le poate “salva de neprevăzut”. Adică, este o mașină practică, de oraș și are un consum care nu te lasă “amanet” în vârf de munte.

VEZI ȘI Weekend-ul maraton petrecut cu Suzuki Vitara S… 

Așadar, pentru tați liniștiți, recomand să-și susțină soțiile la achiziționarea unui Suzuki Ignis, care depășește cu puțin 14 mii de euro. Și nu uitați, modelul vine cu 7 ani de garanție, fără limită de kilometri!

Dacă nu mă credeți, luați la test drive Suzuki Ignis – mașina cu garanție “mare” și consum mic!

Cât despre Vulcanii Noroioși…

Din păcate, nu arată exact ca în pozele pe care le văzusem înainte la prieteni și pe net. Nu sunt  nici pe departe cum mi-am imaginat (mai mari și mai mulți), dar zona e un setup fain pentru un shooting foto. Îmi pare rău că nu am avut acces cu mașina mai aproape de bulbuci, dar, din fericire, avem o țară frumoasă și am putut trage câteva cadre prin vecinătatea locului. So, enjoy!

CITEȘTE ȘI Renault MeganeGT – sportiva #NeedForSpeed-istă cu care m-am distrat la munte

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele