Maternitatea SANCONFIND, lider de piață la costul unui pachet de nașteri

0
Sanconfind

La aproape 2 ani de la deschidere, maternitatea SANCONFIND se menține, în continuare, lider de piață în cu cele mai bune prețuri la pachetele de nașteri. Dintre toate maternităţile private din România, maternitatea SANCONFIND oferă cel mai mic preț pentru pachetul standard de naştere naturală – 3.500 lei (rezervă cu 2 paturi și 2 nopți de cazare) şi pachetul standard de naştere prin cezariană – 5.200 lei (rezervă cu 2 paturi și 3 nopți de cazare). Există şi pachete de naștere naturală și prin cezariană VIP, unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat, în sistem rooming in.

În 2018, la maternitatea SANCONFIND au venit pe lume peste 239 de copii, iar mamele care au ales să nască aici vin din aproape toată țara (Ploiești, Câmpina, București, Târgoviște, Focșani, Vălenii de Munte, Constanța, Galați sau Brașov) dar și din străinătate: Anglia, Olanda, Spania, Turcia și China.

În perioada ianuarie – octombrie 2018, peste 37.000 de pacienţi au folosit serviciile medicale oferite de Spitalul SANCONFIND din Câmpina. Având la bază o investiţie care a depășit 22 mil. euro, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacienţii vin din aproape toată țara (Ploiești, Câmpina, București, Târgoviște, Focșani, Vălenii de Munte, Constanța, Galați sau Brașov) dar și din străinătate: Anglia, Olanda, Spania sau Turcia.

Potrivit unui raport intern, cei mai mulți pacienți au apelat la serviciile de laborator (11.657), urmat de secțiile BFKT (5.638), imagistică (5.173), obstetrică-ginecologie (4.275) și dermato-venerologie (3.073).

Citește și: SANCONFIND, maternitatea care e pregătită să primească mame din toată țara

Din 2018, la SANCONFIND funcţionează şi secţia de „spitalizare de zi” pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie și diabetologie. În această structură, din mai 2018 au beneficiat  de servicii medicale peste 822 pacienți.

„Am dedicat un etaj întreg spitalizării de zi, în care pacientul vine, este consultat, diagnosticat, după care primește recomandările medicale. Pacienţii au fost foarte interesaţi. Anul acesta o să mai investim aproximativ 1,5 – 2 mil. lei în finalizarea etajelor superioare ale spitalului. Estimăm o cifră de afaceri pentru anul 2019 de 15 milioane de lei”, a declarat antreprenorul Ioan Simion.

Atât pacienții cât și personalul medical agreează această această formă de spitalizare, fiind eficientă și rapidă. De asemenea, pacientul poate fi monitorizat în continuare prin cabinetele ambulatorii.

Suprafaţa spitalului este de 11.000 mp şi este dotat cu 90 paturi, dintre care 75 sunt rezervate pentru spitalizare continuă și 15 pentru spitalizare de zi. La nivel de personal, spitalul are 210 angajaţi, dintre care 22 sunt medici angajaţi full-time și part-time.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele