Meciurile echipei de tineret de la CE sunt transmise de TVR

0
- Reclama -

Posturile TVR 1 şi TVR 2 vor transmite în direct toate partidele din faza grupelor turneului final al Campionatului European EURO U21, în perioada 24-31 martie. Cele mai importante faze vor putea fi urmărite şi în Studiourile UEFA EURO U21, zilnic, la TVR 1.

Potrivit Televiziunii naţionale, este primul turneu cu 16 echipe (4 grupe formate din câte 4 echipe fiecare) şi primul care se joacă în două ţări, Ungaria şi Slovenia.

Primele două echipe din fiecare grupă se califică în fazele eliminatorii, ce vor fi disputate la începutul verii (31 mai – 6 iunie 2021).

Reprezentativa României este în grupa A, alături de Germania, Ungaria şi Ţările de Jos.

„Pentru că exact în aceeaşi perioadă, 23-31 martie, se dispută şi partide din preliminariile Cupei Mondiale 2022, foarte mulţi jucători de valoare, care se află în limita de vârstă impusă pentru Campionatul European U21, născuţi după 1 ianuarie 1998, au fost selecţionaţi la naţionalele de seniori. Asta înseamnă că vor apărea foarte mulţi fotbalişti de 19, 20 şi 21 de ani în meciurile din Ungaria şi Slovenia, iar turneul capătă un plus de interes şi pot apărea rezultate surprinzătoare”, explică Emil Hossu-Longin, unul dintre jurnaliştii TVR care va comenta de la faţa locului meciurile Naţionalei de tineret.

- Reclama -

Penitenciare noi în Prahova și Vrancea cu aproape 2000 de locuri

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele