Mercedes-Benz prezintă Clasa X Edition

0

Divizia Vans a Mercedes-Benz România are la vânzare două versiuni cu o gamă largă de dotări Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition, la un pret de 32.200 euro (fără TVA), respectiv 37.150 euro (fără TVA).

„După doi ani de la lansare, Clasa X rămâne unic în segment, consolidându-și poziția de autovehicul premium, multifuncțional, ce poate fi utilizat atât în mediul urban, cât și în off-road, potrivit pentru mai multe tipologii de clienți, de la familii, la persoane active, la antreprenori. Prin oferta specială Clasa X Edition, disponibilă în două versiuni de echipare, încurajăm publicul să descopere un autovehicul ce îndeplineşte perfect cerinţele impuse de stilul de viaţă modern”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans în cadrul Mercedes-Benz România.

Pachetele de dotări speciale pentru Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition includ vopsea metalizată, diferențial blocabil, sistem de navigație, cameră pentru mers înapoi, scaune încălzite, cutie de viteze automată cu 7 rapoarte (pentru mers înainte) și pachetul „Style” (bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lămpi spate cu tehnologie LED și geamuri spate fumurii).

Modelele Progressive și Power au un sistem de propulsie diesel common-rail ce dezvoltă un cuplu mare și cilindree de 2,3 litri, disponibile în varianta biturbo X 250 d, cu nu mai puțin de 140 kW / 190 CP.

Clasa X Power Edition este modelul de vârf ca design și echipare. Destinat clienților pentru care stilul, performanța și confortul sunt primordiale, Clasa X Power Edition este un autovehicul potrivit pentru mediul urban, dar și pentru activități sportive sau de timp liber.

Datorită construcției robuste, Clasa X dispune de o structură solidă pentru siguranță exemplară. Cu atât mai bine atunci când există numeroase caracteristici de siguranță: diferitele sisteme de reglare a dinamicii de deplasare și de frânare pot ajuta la identificarea situațiilor critice de rulare și, eventual, la evitarea acestora. În plus, sistemele de asistență pot ajuta șoferul în situații dificile.

Cititi si Mercedes-Benz EQC poate fi comandat în România

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele