Mihaela Buzărnescu, eliminată de Petra Kvitova de la turneul WTA din Birmingham, cu 6-3, 6-2

0

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul WTA din Birmingham după ce a fost învinsă în semifinale de cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4, cu 6-3, 6-2.

După ce a trecut în sferturi de favorita 2, Elina Svitolina (Ucraina), Mihaela Buzărnescu nu a reuşit să o elimine şi pe Petra Kvitova, care s-a dovedit prea puternică pe suprafaţa ei favorită.

Mihaela a încercat, a forțat în unele momente, a stat avansat la retur, dar pur și simplu nu a fost suficient (6-3, 6-2 pentru cehoaică, după o oră și 13 minute).

Citeste aici si despre Politia columbiana

Petra Kvitova este o jucătoare incredibilă pe iarbă, suprafață unde a câștigat cele două titluri de Grand Slam din carieră (Wimbledon 2011 și 2014). Performanța Mihaelei Buzărnescu ramâne însă una notabilă, iar grație prezenței în semifinalele de la Birmingham va urca începând de săptămâna viitoare pe locul 28 în lume (cea mai bună performanță a carierei).

Kvitova (28 ani, 8 WTA) a învins-o pe Buzărnescu a doua oară în acest an, după victoria în finala turneului de la Praga, cu 4-6, 6-2, 6-3. Cehoaica va juca în finală cu slovaca Magdalena Rybarikova.

Pentru calificarea în semifinale, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, şi-a asigurat un cec de 46.345 dolari şi 185 de puncte WTA.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele