Ministerul Transporturilor anunță începerea lucrărilor la lotul 1 al secțiunii Sibiu-Boița, al autostrăzii Sibiu-Pitești

0
- Reclama -

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, astăzi, printr-un comunicat de presă, că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al secţiunii Sibiu – Boiţa din cadrul autostrăzii Sibiu – Piteşti.

 

Contractul de proiectare şi execuţie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fără TVA, a fost semnat în 14 aprilie 2019, între CNAIR şi Compania Porr Construct SRL, iar potrivit prevederilor contractului, a fost stabilită o perioadă de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 120 de luni perioada de garanţie, scrie News.ro.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat:”Menţinerea şantierelor deschise şi accelerarea proiectelor majore de infrastructură sunt primordiale în această perioadă. Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenţilor economici din zonă, dar şi prin atragerea de noi investiţii. Proiectele pe care le aşteaptă românii şi pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”.

 

- Reclama -

Citește și: Lucian Bode: Până demarăm lucrările la Autostrada Comarnic-Brașov mai trec 2 ani de zile

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele