Motivul pentru care Tudorel Toader şi-a luat concediu

0

Ministrul Justiţiei a declanşat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României Augustin Lazăr. Tudorel Toader a precizat ulterior că şi-a întrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare.

Alexandru Toader şi viitoare soţie, alături de Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei şi-a luat concediu pentru a pregăti nunta fiului Alexandru, în vârstă de 30 de ani, eveniment programat sâmbătă, 27 octombrie, la Iaşi.

Alexandru Toader se căsătoreşte cu o tânără de 28 de ani pe nume Bianca Tiron, de profesie medic stomatolog.

Cei doi au fost cununaţi civil pe 9 septembrie de către Mihai Chirica, primarul Iaşiului. Petrecerea de nuntă de sâmbătă, 27 octombrie, va avea loc la complexul Capitol, situat în Valea Adâncă, o localitate aflată în zona metropolitană a Iaşiului.

Naşi de cununie sunt Cristian Berariu, un dezvoltator imobiliar controversat din Iaşi, şi soţia acestuia, Cosmina Berariu, de profesie notar.

Recent, Alexandru Toader a picat un concurs organizat pentru ocuparea unui post de notar pe raza municipiului Iaşi. A fost primul post de notar scos la concurs în municipiul Iaşi în ultimii cinci ani de Ministerul Justiţiei, unde titlular este Tudorel Toader.

Citește și Inspecția Judiciară a descins din nou la DNA! Ținta: Toate dosarele făcute pe baza protocoalelor cu SRI

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele