Nicole Kidman a fost comparată de către internauți cu o focă. Aceasta pune punct ironiilor legate de felul bizar în care a aplaudat la Gala Premiilor Oscar

0

Nicole Kidman a dezvăluit motivul pentru care a aplaudat ciudat în timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2017.Actriţa australiană a povestit că aplauzele sale bizare, comparate de internauţi cu felul de a aplauda al unei foci, erau menite să nu producă stricăciuni unui inel valoros pe care îl purta.

Actriţa a explicat momentul ciudat pentru radioul australian.
Gala premiilor Oscar din acest an a fost ciudată pentru diferite motive, unul dintre acestea fiind felul deosebit al actriţei Nicole Kidman de a aplauda. Vedeta a oferit o explicaţie pentru felul bizar de a-şi arăta aprecierea, informează contactmusic.com.

Pe Internet au circulat mesaje şi videoclipuri care o înfăţişau pe actriţa din „Lion” prin cuvinte precum: ‘Nicole Kidman refuză să aplaude la Gala Premiilor Oscar’, sau ‘Nicole Kidman aplaudă ca o focă’. Se pare că gestul nu este un obicei neobişnuit al vedetei pe care l-ar fi dezvoltat de-a lungul anilor, ci că a fost menit să protejeze bijuteriile pe care le purta în seara galei.


Kidman a vorbit despre incident într-un interviu acordat unui post australian de radio: ‘A fost foarte stângaci! Eram gen ‘Doamne, chiar vreau să aplaud’, a spus ea. ‘Nu vreau să nu aplaud, ceea ce ar fi rău, nu-i aşa? ‘De ce nu aplaudă Nicole?’ Aşa că iată-mă aplaudând dar era foarte greu pentru că aveam un inel imens pe mână, care nu era al meu, dar era superb aşa că mi-a fost teamă să nu-i produc stricăciuni!’

Piatra în chestiune era un diamant Harry Winston de 119 carate pe care îl împrumutase special pentru marea noapte a Premiilor Oscar.
Cea mai amuzantă comparaţie făcută de internauţi în privinţa felului bizar de a aplauda al actriţei a fost cu personajul Grinch – referindu-se la interpretarea lui Jim Carrey a personajului din filmul „How the Grinch Stole Christmas” din anul 2000. Aplauzele actriţei nu au fost cel mai ciudat moment al galei Oscar – ci gafa de la finalul Premiilor când filmul „La La Land” a fost declarat câştigător înainte ca „Moonlight” să fie desemnat adevăratul câştigător al premiului pentru cel mai bun film.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele