Nicole Kidman a fost comparată de către internauți cu o focă. Aceasta pune punct ironiilor legate de felul bizar în care a aplaudat la Gala Premiilor Oscar

0
- Reclama -

Nicole Kidman a dezvăluit motivul pentru care a aplaudat ciudat în timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2017.Actriţa australiană a povestit că aplauzele sale bizare, comparate de internauţi cu felul de a aplauda al unei foci, erau menite să nu producă stricăciuni unui inel valoros pe care îl purta.

Actriţa a explicat momentul ciudat pentru radioul australian.
Gala premiilor Oscar din acest an a fost ciudată pentru diferite motive, unul dintre acestea fiind felul deosebit al actriţei Nicole Kidman de a aplauda. Vedeta a oferit o explicaţie pentru felul bizar de a-şi arăta aprecierea, informează contactmusic.com.

Pe Internet au circulat mesaje şi videoclipuri care o înfăţişau pe actriţa din „Lion” prin cuvinte precum: ‘Nicole Kidman refuză să aplaude la Gala Premiilor Oscar’, sau ‘Nicole Kidman aplaudă ca o focă’. Se pare că gestul nu este un obicei neobişnuit al vedetei pe care l-ar fi dezvoltat de-a lungul anilor, ci că a fost menit să protejeze bijuteriile pe care le purta în seara galei.


Kidman a vorbit despre incident într-un interviu acordat unui post australian de radio: ‘A fost foarte stângaci! Eram gen ‘Doamne, chiar vreau să aplaud’, a spus ea. ‘Nu vreau să nu aplaud, ceea ce ar fi rău, nu-i aşa? ‘De ce nu aplaudă Nicole?’ Aşa că iată-mă aplaudând dar era foarte greu pentru că aveam un inel imens pe mână, care nu era al meu, dar era superb aşa că mi-a fost teamă să nu-i produc stricăciuni!’

Piatra în chestiune era un diamant Harry Winston de 119 carate pe care îl împrumutase special pentru marea noapte a Premiilor Oscar.
Cea mai amuzantă comparaţie făcută de internauţi în privinţa felului bizar de a aplauda al actriţei a fost cu personajul Grinch – referindu-se la interpretarea lui Jim Carrey a personajului din filmul „How the Grinch Stole Christmas” din anul 2000. Aplauzele actriţei nu au fost cel mai ciudat moment al galei Oscar – ci gafa de la finalul Premiilor când filmul „La La Land” a fost declarat câştigător înainte ca „Moonlight” să fie desemnat adevăratul câştigător al premiului pentru cel mai bun film.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele