Nicușor Dan: 10 radiale care leagă Bucureştiul de autostrada de centură

0
radiale bucuresti centura
Radiale Bucuresti - Centură
- Reclama -

Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti a aprobat parteneriatul cu CNAIR pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru cele 10 radiale care leagă Bucureştiul de autostrada de centură, anunţă primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

 

”Adunarea Generală a ADIZMB a aprobat parteneriatul cu CNAIR pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru cele 10 radiale care leagă Bucureştiul de autostrada de centură. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti (ADIZMB) este o structură asociativă a Municipiului Bucureşti şi a Judeţului Ilfov, care va gestiona realizarea proiectului din partea celor două entităţi”, scrie primarul pe Facebook.

Vezi și Dan Voiculescu continuă bătălia pentru formarea unui grup parlamentar

Cele 10 radiale sunt prelungiri ale unor bulevarde din Capitală, care se vor intersecta cu şoseaua de centură şi se vor conecta la autostrada de centură: Bd. Timişoara, Calea Giuleşti, Bd. Poligrafiei, zona Pipera, Şos. Dobroeşti, Splaiul Unirii, Bd. Metalurgiei, Prl. Ferentari.

”Proiectul celor 10 radiale va permite utilizarea şoselei de centură şi a autostrăzii de centură nu doar ca alternative la traficul de tranzit, ci şi ca alternative la traficul curent al rezidenţilor din Capitală şi din judeţul Ilfov. Bucureştiul şi Ilfovul au nevoie de proiecte structurale pentru rezolvarea problemei de trafic, iar proiectul celor 10 radiale şi proiectul trenului metropolitan (metroului de suprafaţă) reprezintă proiectele majore, structural, pentru regiune”, precizează Nicuşor Dan.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele