Stomatologi fără studii în București

0
stomatolog

O femeie şi un bărbat care ar fi exercitat, fără drept, profesia de medic stomatolog încă din 2017 la un cabinet din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţişti. Cei doi, dar şi mai mulţi martori vor fi audiaţi la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei. Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii.

 

”Astăzi, 23.03.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pun în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară in Municipiul Bucureşti, dintre care unul la sediul un cabinet medical neautorizat, intr-un dosar penal în care sunt efectuate cercetari sub aspectul săvârşirii infractiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, vătămare corporală din culpă , fals material în inscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că ”fără a avea drept de liberă practică, două persoane, o femeie şi un bărbat, ar fi exercitat în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din Bucureşti, profesia de medic stomatolog”.

UPDATE: 6.149 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele