Nicușor Dan: “nu e foarte apetisant să te alături PSD în aceste momente”

Am văzut o anumită disperare la Gabriela Firea în ultimele apariţii publice

0

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a comentat anunţurile făcute de Victor Ponta privind un candidat propriu la alegerile locale şi de Robert Negoiţă referitor la faptul că nu va mai candida din partea social-democraţilor la locale, susţinând că “nu e foarte apetisant să te alături PSD în aceste momente”.

 

“Lucrul cel mai important este că peste 60% dintre bucureşteni spun că oraşul se îndreaptă într-o direcţie greşită şi implicit că este nevoie de o schimbare în Bucureşti. (…) În ceea ce priveşte decizia anunţată de Victor Ponta şi decizia anunţată de Robert Negoiţă, nu pot să spun decât că nu este foarte apetisant să fii într-o înţelegere cu PSD, în condiţiile în care PSD are această relaţie afectivă cu românii şi cu bucureştenii. Am văzut o anumită disperare la Gabriela Firea în ultimele apariţii publice. Ce mă interesează pe mine, şi nu vorbesc în numele lor, dar sunt convins că asta interesează şi partidele care mă susţin, este să venim cu un program coerent cu care să convingem bucureştenii că este nevoie de o schimbare reală în administraţie”, a spus Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă.

Nicuşor Dan a mai susţinut că Gabriela Firea “este la final de mandat şi trebuie să ne spună cu adresă, buget şi număr de copii acele grădiniţe pe care zice că le-a făcut”.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Negoiță ”3” nu va mai candida din partea PSD, partid pe care îl face zob

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele