Nicușor rațional, Firea aruncă cu acuze

0
nicusor-dan-gabriela-firea
- Reclama -

Gabriela Firea pleacă de la Primăria Capitalei, Nicușor Dan este obligat să preia dezastrul financiar. Totuși, discursul celor doi e diametral opus. Dan, noul primar al Capitalei, a declarat că nu ar fi dorit ca șicanarea cu Gabriela Firea să aibă loc, având în vedere că sunt multe probleme de rezolvat, cea mai mare fiind cea financiară:

 

”Eu n-aș fi dorit ca șicanarea cu Gabriela Firea să aibă loc, a fost o campanie cu foarte multe linii roșii depășite. Sunt multe probleme de rezolvat, cea mai mare fiind problema financiară. Există o datorie de vreo 4 miliarde de lei, cumulate pe primărie și instituții din subordine, care înseamnă exact un buget”, a declarat Nicușor Dan.

Firea dă vina pe Orban și Cîțu pentru situația financiară pe care o lasă la Primărie

Firea, continua cirul pe Facebook

”Stimulentele pentru copiii cu dizabilitati, in valoare de 1 000 de lei lunar sunt, deja, platite. Stimulentele pentru adultii cu dizabilitati, de 500 lei lunar, se plateau, de obicei, in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara”, scrie Firea pe Facebook.

- Reclama -

”O noua zi, un nou fake news, marca Nicusor “Plicusor” Ban. Azi minte ca “am oprit” plata stimulentelor financiare pentru persoanele cu dizabilitati. Adica eu am “oprit” ceva care se achita lunar, datorita unui proiect initiat si sustinut de mine, de aproape 3 ani! Mare ti-e gradina, Doamne! Dar nu mai sunt “pomeni”? Ca asa zicea domnul in campanie. Ca toate stimulentele sociale sunt pomeni care trebuie anulate! Acum plange ipocrit dupa ele?

Spre informare : stimulentele pentru copiii cu dizabilitati, in valoare de 1 000 de lei lunar sunt, deja, platite. Stimulentele pentru adultii cu dizabilitati, de 500 lei lunar, se plateau, de obicei, in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara.

Situatia financiara este grea, si au contribuit din plin domnii Orban si Cîtu – prietenii domnului Nicusor -, care au diminuat lunar cota din impozitul pe venit alocata Primariei Caputalei si, in plus, nu au acceptat nicio forma de redresare financiara propusa de noi : aprobarea prin CAIL a unui imprumut din Trezorerie sau de pe piata bancara privata.

Un comportament odios la adresa bucurestenilor, doar ca sa ma pedepseasca pe mine politic!
Domnule Plicusor Nicusor Dan, eu m-am descurcat 4 ani de zile, sub toate guvernele, inclusiv cel de austeritate al PNL!

Nu mai raspanditi minciuni! Nu mai falsificati realitatea!  Ati castigat prin manipulare si furt!  Acum, treceti la treaba!
Sunteti si validat, inca de ieri!

 

De ce nu ati programat azi juramantul, ca sa incepeti rapid munca? Va plangeati ca va blochez eu! Acum cine va mai retine? Sau trebuie musai sa fie la inscaunare si domnul Orban, plecat prin delegatii?

Va pasa mai mult de protocolul politic, de fanfaronada, de butaforie, decat de oameni?
Se vede bine ca da! Si se va vedea zilnic, din ce in ce mai mult!”

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele