Noul ministru de finațe, ca orice traseist, minimalizează problema plimbării prin diverse partide

0
vilceanu finante

Noul ministru de Finanţe Dan Vîlceanu a comentat joi faptul că, înainte de a fi membru PNL, a fost membru PSD, spunând că nu a ascuns acest lucru şi că a constatat că ”în această perioadă toţi sfinţii şi îngerii din politica românească” au sărit să critice apartenenţa sa la PSD. ”Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc aşa cum e”, a conchis el.

 

„Am văzut în această perioadă toţi sfinţii şi îngerii din politica românească, că au sărit să critice acest lucru. Am fost într-o organizaţie de tineret, în urmă cu mai bine de 10 ani, lucru pe care nu l-am ascuns niciodată şi, din contră, îl găsiţi pe site-ul Parlamentului, al Camerei Deputaţilor, în CV-ul pe care l-am depus acolo. Dacă acesta este păcatul meu politic, atunci fie, îl duc aşa cum e”, a declarat el la sosirea la Ministerul Finanţelor.

Vîlceanu a intrat în politică încă de pe băncile facultăţii, în perioada 2006 – 2009 fiind preşedintele organizaţei de tineret a PSD Gorj. A părăsit Partidul Social Democrat în 2011, trecând la PDL, formaţiune în cadrul căreia a deţinut pe rând, la nivelul judeţului Gorj, funcţiile de secretar execuiv, prim-vicepreşedinte şi preşedinte. După fuziunea PDL cu PNL, Dan Vîlceanu a rămas la conducerea organizaţiei judeţene, funcţie pe care o deţine şi în prezent.

 

Iasomia braziliană sau dipladenia

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele