O nouă tranşă de vaccin AstraZeneca va ajunge în România

0
vaccin astrazeneca
COVID-19 / Coronavirus vaccine / AstraZeneca

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că o nouă tranşă de vaccin AstraZeneca, mai exact 432.000 de doze, va ajunge, vineri, în România. Până în prezent, ţara noastră a primit 888.400 de doze de vaccin produs de AstraZeneca.

 

“432.000 doze de vaccin AstraZeneca vor ajunge mâine, 2 aprilie a.c., la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră”, a transmis, joi, CNCAV.

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional. Centrul Naţional de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat şi avizat de către Autoritatea Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea naţională care are competenţă în domeniul medicamentului de uz uman.

Dafinul, planta din ale cărei frunze se ȋmpleteau cununile ȋnvingătorilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele