Olguţa Vasilescu: “4 maşini şi 12 oameni mă urmăreau”

0

Ministrul Muncii Olguţa Vasilescu a povestit la Antena 3 cum a fost interceptată şase luni în perioada campaniei electorale din 2016, pe vremea când era primar al Craiovei.

Ea a spus că a fost interceptat o perioadă îndelungată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.

„A fost pusă în mișcare o mașinărie infernală. Am fost interceptată șase luni de zile în perioada campaniei electorale. Am avut nu doar interceptare ambientală inclusiv localizare prin GPS”, a spus ministrul Muncii.

„Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituție de forță a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată și am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproșat că pe imagini apărea mama lui și asta însemna că el ascunde ceva. Vă dați seama ce poliție politică a fost în țara asta și încă nu s-a terminat”, a mai spus Olguța Vasilescu, la Antena 3.

“Ca să mă urmărească cu maşina trebuia să aibă la dispoziţie patru maşini, ca să nu îţi dai seama. Au fost cel puţin 12 oameni numai pe filajul cu maşina, plus persoanele care făceau stenogramele după ce făceam eu în dormitor, în primărie”, a povestit ministrul.

Citește și Olguța e convinsă că e interceptată: Mă simt ca în emisiunea Big Brother, unde participanții erau filmați non-stop și care intrau în depresie după o săptămână

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele