Olguţa vrea excluderi din PSD: “Nu putem să fim șantajați din propriul nostru partid!”

0

Lia Olguţa Vasilescu, ministru Muncii, a declarat duminică seara la un post de știri că în opinia sa sunt necesare excluderi din PSD, pentru că unii colegi practică un şantaj intern.

“Este foarte posibil să fie excluderi. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim șantajați din propriul nostru partid de colegi care dacă sunt supărați că au pierdut o funcție. Nu îmi cereți să vă dau acum nume, eu îmi păstrez pentru mâine ceea ce vreau să spun într-o ședință de partid, ceea ce mi se pare normal. Toate discuțiile astea dacă s-ar discuta în interiorul partidului și am ieși de acolo cu o soluție agreată de majoritate și s-ar aplica acea soluție, nu ar fi niciun fel de problemă”, a declarat Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Chestionată dacă vor fi exlcluși parlamentari PSD sau simpli membri, Vasilescu a replicat: “Nu știu dacă este important dacă sunt parlamentari sau neparlamentari. Orice vot în Parlament e important, dar când îți strică majoritatea și nu fac altceva decât împingă și pe alții să părăsească partidul sau să împingă împtriva deciziilor care se iau în partid, nu cred că ar trebui să avem reținere din acest punct de vedere. Din discuțiile purtate cu alți parlamentari, se vor îndrepta către PSD mai mulți parlamentari. Vor veni”.

Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00. Reuniunea va avea loc la Parlament, la sala grupului parlamentar al PSD. Duminică seara, mai mulţi lideri PSD fideli lui Liviu Dragnea s-au întâlnit în Bucureşti, pentru a pregăti strategia de urmat în şedinţa CExN de luni.

Citește și PNL îl atacă pe Cioloș! Florin Roman: Stă în tribune, sparge semințe și își dă cu părerea! Gigel Știrbu:Un sincecurist acuză

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele