Orban infirmă un scandal între Nicușor și Clotilde

0

Ludovic Orban a declarat că nu există niciun scandal între primarul general Nicuşor Dan şi edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, ci a existat „o diferenţă de opinie care s-a manifestat în două comunicări publice”.

El a adăugat că PNL este angajat în respectarea tuturor promisiunilor formulate în campania pentru Sectorul 1.

„Nu există niciun scandal. A existat o diferenţă de opinie care s-a manifestat într-o comunicare publică, în două comunicări publice. PNL este angajat în respectarea tuturor promisiunilor formulate în campania pentru Sectorul 1. Vă readuc aminte că la Sectorul 1 PNL nu a avut candidat şi a susţinut-o pe Clotilde Armand care este actual primar al Sectorului 1. PNL votează tot ce este prevăzut în programul cu care ne-am prezentat în faţa locuitorilor Sectorului 1, suntem consecvenţi cu angajamentul nostru faţă de cetăţenii Sectorului 1. Sunt convins că se va găsi o soluţie de punere în practică a acestui program”, a afirmat Ludovic Orban, rugat luni la Parlament să comenteze scandalul între Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

Chestionat dacă a discutat cu Dan Barna despre situaţia de la Sectorul 1 şi alte neînţelegeri de prin ţară, Orban a răspuns: „Nu am discutat încă acest subiect la nivelul coaliţiei, dar peste tot intervenţia mea şi intervenţia colegilor mei este una în sensul aşezării la masă, în sensul realizării unui dialog şi în sensul revenirii la o formulă de colaborare care a fost convenită fie înainte de locale, fie după locale, fie în momentul în care am constituit coaliţia de guvernare”.

Infractorul Daniel Dragomir are un nou dosar penal

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele