Orban nu crede că e necesară o remaniere

0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că, în opinia sa, nu este nevoie de o remaniere guvernamentală, el susţinând că are încredere în miniştrii PNL, inclusiv în cei care şi-au exprimat public susţinerea faţă de Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL.

 

Orban a ţinut să atragă atenţia asupra unei situaţii de la Brăila, unde un susţinător declarat al său a fost schimbat dintr-o funcţie administrativă pentru că şi-a exprimat susţinerea faţă de el.

„De o remaniere eu nu am auzit nimic oficial, iar din punctul meu de vedere miniştrii Partidului Naţional Liberal şi-au făcut datoria în poziţiile pe care le ocupă. De altfel, este şi prematur după nici şase luni de guvernare să te apuci să faci remanieri. Dacă cineva gândeşte vreo remaniere, trebuie să o spună cu voce tare. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu am auzit niciodată de o remaniere şi nu consider că este necesară o remaniere, pentru că am încredere în toţi miniştrii PNL, inclusiv cei care îl sprijină pe premierul Cîţu”, a declarat Ludovic Orban duminică, într-o conferinţă de presă în judeţul Neamţ, răspunzând unei întrebări.
Orban a atras, în schimb, atenţia unei situaţii din teritoriu, în care un om care îl susţine a fost schimbat din funcţie.
El a vorbit despre situaţia de la Brăila, unde inspectorul şcolar general a fost demis, în condiţiile în care acesta era „susţinător declarat” al său pentru preşedinţia PNL şi deţinea funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL.

Metallica: 30 de ani de la lansarea ”The Black Album”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele