Orban o consideră pe Șoșoacă ”sinistră”

1

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat că aşteaptă sesizări din partea celor care au fost agresaţi de senatorul Diana Şoşoacă în Parlament, marţi, menţionând că, dacă este necesar, va fi modificat Regulamentul pentru a nu mai fi permise astfel de comportamente.

 

Orban a fost întrebat miercuri, despre afirmaţia premierului Florin Cîţu care a declarat că s-a întristat când a văzut că preşedintele Camerei Deputaţilor nu a avut nicio reacţie atunci când senatorul Diana Şoşoacă a afirmat în plenul Parlamentului că dacă îi dă două, trei minute îl scapă de Cîţu.
“Refuz să mai dialoghez, să comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori, ştiţi ce a păţit un chestor. (…) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înţelege unde se află”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă se impun sancţiuni în acest caz, el a răspuns: “În măsura în care vor exista sesizări în acest sens evident Parlamentul va lua decizia. (…) Modificăm regulamentul dacă este necesar pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunul simţ, civilizaţiei şi mai ales la ceea ce reprezintă Parlamentul. (…) Se termină sesiunea parlamentară, e vacanţă parlamentară, din toamnă vom aborda acest lucru”

Idei pentru pereții din baie

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele