Pandele din Voluntari, soțul Gabrielei de la Capitală, ar cumpăra autobuze second hand Euro3

0

Orașul condus de soțul Gabrielei Firea nu este practic interesat de politicile “verzi” pe care le demerează Bucureștiul, deși o parte a acestor autobuze vor avea trasee până în interiorul Capitalei.

Serviciul de Transport Voluntari (STV) a lansat o licitaţie pentru achiziţia a 36 de autobuze cu norma de poluare minim Euro 3. STV a mai cumpărat şi anul trecut 50 de autobuze de la olandezi, 30 cu norma de poluare Euro 5 şi 20 cu norma de poluare Euro 3.

“Se intenţionează a se achiziţiona 36 de autobuze urbane / regionale, de capacitate medie, cu podea joasă, cu o capacitate de încărcare de minim 75 călători, având minim 34 de locuri pe scaune (incluzându-l şi pe cel al conducătorului auto), care să asigure şi să faciliteze accesul persoanelor cu mobilitate redusă (autobuzele trebuie să aibă podea coborâtă şi rampă de acces care să permită accesul persoanelor cu dizabilități), norma de poluare minim EURO 3”, se arată în anunţul STV. Valoarea estimată a achiziţiei este de 2,52 milioane de lei, fără TVA, adică circa 70.000 lei (15.000 euro) /autobuz.

 

Citește Directoarea generală a Companiei Municipale de Agrement este o tânără de 25 de ani, cu relații bune în Voluntari și cu familia Pandele

 

Flota auto a STV numără 100 de autobuze, 4 autocare marca Man Lion’s Coach pentru activităţi educaţionale şi culturale pentru comunitatea oraşului Voluntari şi un microbuz. De asemenea, vor fi achiziţionate prin fonduri europene 36 de autobuze electrice, se arată pe site-ul STV.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele