Pasajul Ciurel: ”parcare suspendată construită în Sectorul 6”

0

Pasajul Ciurel, numit de Gabriela Firea „cel mai important proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani din Capitală”, este acum clar ca încurcă, în loc să îl descurce traficul. Au apărut deja fotografii cu zeci de maşini bară la bară pe podul care se termină intr-un maidan.

Întârziat și inutil, Podul Ciurel va fi inaugurat mâine de Gabi Firea

La primul său test real, toate cele trei benzi care vin de pe Splaiul Independenţei au fost blocate de maşini. Asta pentru că traficul se blochează într-un viraj la dreapta spre Şoseaua Virtuţii, viraj care se face pe o bretea cu o singură bandă, cu un indicator „cedează trecerea”.

Glume pe seama PSD-istilor

Un cetăţean de pe grupul localnicilor din Crângaşi a descris cel mai bine situaţia: „Este singura şi cea mai mare parcare suspendată construită în Sectorul 6 în mandatul Firea/Mutu”.

La începutul mandatului de primar general, Gabriela Firea promitea o adevărată „revoluţie în trafic”. Pasajul Ciurel este unul din puţinele proiecte de infrastructură inaugurate în mandatul său şi a fost deschis cu o săptămână înainte de alegerile locale, în care Gabriela Firea nu este favorită, potrivit sondajelor. Totuşi, deşi inaugurat, pasajul are o utilitate limitată, ţinând cont că încă nu a fost construit drumul de legătură către Autostrada A1 către Piteşti, iar traficul se varsă tot în Şoseaua Virtuţii.

Pasajul Ciurel a costat 240 de milioane de lei şi a fost nevoie de circa 10 ani de lucrări ca să fie gata.

Pasajul Ciurel, blocaj trafic