Pelerinaj la….spitalul de urgență!

0
pelerinaj
pelerinaj

În plin pelerinaj la moaştele Sfintei Parascheva, 31 de credincioşi au fost internaţi de urgenţă la spitalul din Iași. Din cauza îmbrâncelilor, a oboselii şi a frigului, pelerinii au cedat pe capete. În total, aproape 300 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au stat la un rând întins pe kilometri, potrivit Digi 24.

Pelerin: Mi s-a făcut rău cred că de la căldura asta și puțin obosită. Uite că ne-a salvat. Foarte bine, ne bucurăm că avem medici. Mi-au dat trei pastiluțe că mi-au găsit tensiunea mică și gata, mi-am revenit.

Citește și: 120.000 de pelerini s-au închinat la moaştele Sfintei Parascheva

Pelerin: Am stat toata noaptea, până la ora 14:00. Greu, obositor, dar a meritat. Apa la ordinea zilei, pentru că sunt și cardiacă și a trebuit să mă întrețin. Nu a fost organizare. Au fost foarte puțini jandarmi și lumea foarte dezordonată și ne-a obosit foarte mult. Dar se merită (sic!) o dată pe an să faci un sacrificiu.

Pelerin: N-a fost organizare deloc. Vin de 10 ani, iar anul asta a fost cel mai rău. Jandarmeria a fost foarte modestă. Am cerut ajutor, nu ni s-a dat. Au fost foarte puțini. Fiecare a intrat, nu și-a respectat rândul. Un haos. 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele