Penal din tată în fiu: Gabi Bădălău pus sub control judiciar

0
- Reclama -

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe omul de afaceri Gabi Bădălău, fiul fostului vicepreşedinte al Curţii de Conturi și important lider PSD, Niculae Bădălău.

 

Cunoscut mai mult pentru scandalurile mondene în care a fost implicat, Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită într-un dosar disjuns din cel al tatălui său.

Citește și Niculae Bădălău, fost senator PSD, primele declarații după ce a fost eliberat din arestul preventiv

Mai exact, Bădălău junior ar fi oferit aproape 350.000 de lei unui primar din Giurgiu pentru ca acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma sa, chiar și pentru lucrări neconforme.

- Reclama -

Faptele s-ar fi petrecut în contextul derulării unui contract semnat de primăria unei comune cu o asociere de firme din care făcea parte și societatea administrată de Gabi Bădălău.

DNA a dispus plasarea lui Gabriel Bădălău sub control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 22 martie, perioadă în care trebuie să respecte o serie de obligaţii, între care:

* să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar;
* să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent;
* să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele