UPDATE: Plicuri suspecte la ambasada Ucrainei la București

0
ambasada Ucraina
- Reclama -

Plicurile care au fost ridicate, marţi, de la Ambasada Ucrainei din Bucureşti nu conţin material exploziv, informează Serviciul Român de Informaţii (SRI). 

Știre inițială

Două plicuri considerate suspecte au fost primite la Ambasada Ucrainei de la Bucureşti, autorităţile demarând verificările. Echipele SRI vor stabili dacă se impune ridicarea în siguranţă a plicurilor.

 

”Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehnistii au demarat procedura standard, pentru investigarea acestora”, a transmis SRI.

Vezi și Rusia vrea să iasă din UEFA

- Reclama -

Instituţia precizează că, în urma controlului pirotehnic, se va stabili dacă va fi nevoie că acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă.

Comunicarea oficială a autorităților române

”La data de 6 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la sediul unei ambasade din Sectorul 1, au fost primite două plicuri ce ar avea un conţinut suspect”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Ambasada vizată este cea a Ucrainei la Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru asigurarea zonei.

”De asemenea, la faţa locului se deplasează echipe pirotehnice pentru efectuarea de verificări specifice”, a mai transmis sursa citată.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele