Ponta, atenționat de Dragnea prin… Firea

0

Liviu Dragnea și-a propus (îi și reușește) să nu răspundă pe un ton serios la atacurile lui Victor Ponta. Tonul glumeț abordat ori de câte ori este nevoit să se refere la fostul premier reprezintă o încercare de minimalizare a rolului pe care îl joacă fostul șef al PSD în politica autohtonă. Când e nevoie să se transmit mesaje serioase sunt destule „guri” dispuse să facă acest lucru.

 

Gabriela Firea, prezentă într-o emisiune la Antena 3,  i-a transmis,  lui Victor Ponta câteva sfaturi prețioase: „Aș spune un lucru, și poate e o sintagmă care va fi întoarsă pe toate fețele, dar o spun chiar din suflet, o spun prietenește, a fost un copil răsfățat al PSD și pe bună dreptate, pentru că are calități reale, și umane, și politice, și aș vrea să înțeleagă că acest partid i-a oferit maximum din cât se poate oferi, prin prismă politică, din partea unei formațiuni, a unei echipe dificile, fiind, totuși, cel mai important partid politic din România,  pentru unul dintre lideri. Și el, la rândul lui, sunt convinsă că va conștientiza că are anumite responsabilități și că trebuie să fie alături de noi.

Niciodată, din punctul meu de vedere, cred că nu va fi mai apreciat în afara PSD decât o facem noi în echipă, în familie. Aici, întotdeauna, va avea locul său, un loc important. (…) Eu aștept ca în perioada următoare să devină puțin mai dornic de colaborare cu noi, să aibă o relație mult mai bună cu președintele actual al partidului, Liviu Dragnea, care a fost ales statutar (…)Eu mi-aș dori foarte mult să redevină omul de echipă pe care îl știm, omul de construcție. Dacă are anumite nemulțumiri, cel mai bine este să le spună când se întâlnește cu noi. Să își aducă aminte faptul că nu a fost dat afară din partid, nu a fost rugat să părăsească funcția de președinte.

Chiar nu s-a întâmplat acest lucru, nu a existat o ședință, o reuniune la un restaurant sau la un hotel — cum se mai practică în politică, în care să fi fost decapitat. Victor ne-a anunțat pe facebook decizia că renunță la poziția de președinte al PSD”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele