Ponta, „casa de copii” și divorțul dintre „tata Trump” și „mama Merkel”

0
- Reclama -

Contul de facebook al fostului premir Victor Ponta este un izvor nesecat de parabole cu tentă de morală geo-politică. Înțelepțit imediat după multiplele demisii/demiteri, Ponta se deovedește a fi un vizionar neînțeles și nebăgat în seamă de marii lideri, noroc cu presa, pe care colegii și partenerii săi nu au reușit, încă, să o pună pe butuci.

„Acum divorţul între „Tată Trump” ( adică Statele Unite ale Americii) şi „Mama Merkel” ( adică Germania şi Uniunea Europeană) a devenit oficial!  Cu cine rămâne „copilul România”? Vom afla în următoarele zile, foarte posibil după vizita la Washington a Dlui Iohannis. Sper din tot sufletul pentru ţara noastră să ia decizia corectă. ”, profețește Ponta.

Fostul șef al PSD uită – sau se face că uită – că pentru minorii care fac parte din familii destrămate, în care cel puțin unul dintre părinți nu este foarte stabil din punct de vedere al deciziilor există și varianta casei de copii sau, de ce nu, cea a dării spre adopție. Mama și tatăl popoarelor obidite, Vladimir Putin ne așteaptă cu brațele deschise și biciul la brâu, fără zăhărel, că mai nou acesta dăunează grav sănătății.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele