Ponta despre Dăncilă: târguilelile gen “Piaţa de zarzavat din Videle” sunt inutile

0

Victor Ponta a făcut dezvăluiri din discuțiile de negociere cu premierul Viorica Dăncilă și susține că președintele PSD i-a cerut sprijinul pentru a-și securiza mandatul la Palatul Victoria, spunându-i că va da afară ALDE de la guvernare.

”Ca și în cazul UDMR Doamna Dăncila mi-a cerut și mie “sprijinul pentru rămânerea la guvernare”, mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii – și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomania. A insistat să mă vadă și să mă convingă, deși am fost foarte clar că nu cred și nu mă interesează ofertele ei!

Am încercat să îi explic cu toată răbdarea (pentru că nu părea să înțeleagă ce se întâmplă și care este realitatea) că targuilelile gen “Piață de zarzavat din Videle” sunt inutile.” – afirmă Victor Ponta.

De asemenea, el afirmă că i-a pus 5 condiții lui Dăncilă pentru a asigura o majoritate parlamentară, iar una dintre acestea a fost ca premierul să renunțe la candidatura la prezidențiale și stabilirea împreună cu Alde și ProRomania a unui candidat comun.

Acest fapt ar fi supărat-o pe Dăncilă care „la două zile după această conversație a fugit la CEX, s-a “îmbrățișat” cu Stănescu – Baronul Caracalului.”

”Acum îi amenință pe ALDE și face aceleași oferte de târguială penibilă către UDMR (care evident se amuză de faptul că nu au avut în 30 de ani în față un lider PSD mai ignorant și pafarist decât D. VV Dăncilă)!” – mai spune Victor Ponta.

Sursa: Pro TV

Citeşte şi Viorica îl păstrează pe Tăriceanu și-i închide ușa în nas lui Ponta

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele