Ponta dezvăluie că PSD-iștii votează la îndemnul lui Dragnea pentru ascunderea finanțării UDMR direct din Ungaria

0

Liderul Pro România Victor Ponta dezvăluie un episod care a avut loc miercuri în Parlament și transmite un avertisment pentru social-democrați – „lașitatea și lăcomia se plătesc în viață”. Reacția fostului premier vine după ce Guvernul ungar a decis să aloce 1,3 miliarde forinţi (4 milioane de euro) pentru finanţarea programelor şi investiţiilor de importanţă naţională din Transilvania în acest an şi alte 1,5 miliarde forinţi în acelaşi scop pentru anul următor.

„I-am intrebat miercuri la Camera Deputatilor pe cativa dintre fostii mei colegi deputati PSD ( mai ales pe cei din Ardeal) daca stiu ce voteaza si de ce: au ridicat din umeri , au lasat ochii in jos si au spus ca “Nu, dar e Dragnea in sala si ne cere sa votam”!!!

Azi pot sa le mai explic o data ce au facut – si sa le spun ca nu au nicio scuza in fata oamenilor!!!

Legea care prevede ca toate asociatiile si fundatiile trebuie sa depuna documente privind finantarea la ANAF “cu exceptia celor apartinand minoritatilor nationale” a cazut la vot / dupa care liderul Grupului PSD ( un baiat din Ardeal – din Bistrita) a cerut neregulamentar repetarea votului si au mai “gasit” inca 7 deputati PSD ca sa treaca acesta lege !!!!

Deputatii ProRomania au votat impotriva ; la fel si ceilalti din Opozitie ; chiar si deputatii UDMR s-au abtinut intelegand ca este o lege gresita care ii expune inutil in ochii majoritatii romanesti.

Azi, citind stirea de mai jos , putem intelege ca Liviu Dragnea nu avea nicio treaba cu interesele PSD sau UDMR – ca si la Legea off shore deciziile lui sunt dictate de interese din afara Romaniei ! Ce intelegeri sau obligatii are el fata de Viktor Orban ar trebui sa ne spuna SRI si SIE – acum intelegeti de ce Dragnea ataca si a luat la tinta si Serviciile ?!?

Dar Dragnea nu putea sa faca toate aceste lucruri fara complicitatea deputatilor PSD – si daca ei nu realizeaza ce cred chiar si sustinatoriii lor despre ei.

Lasitatea si lacomia se platesc in viata / dar pentru alegatorii de centru si centru stanga ProRomania este alternativa la situatia actuala.”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și Membrii Consilului Economic și Social au fost dați afară a doua oară de Viorica Dăncilă! Tot noaptea, tot la propunerea Olguței Vasilescu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele