Ponta a început campania pentru europarlamentare: Dragnea, crescut de Băsescu pentru infiltrarea in PSD

0

După ce încă doi deputaţi s-au înscris miercuri în Partidul Pro România, Gabriela Podaşcă şi Mircea Titus Dobre, Victor Ponta îi trimite o săgeată liderului PSD, într-o postare pe Facebook: ”jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu – şi de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu şi trimis la PSD ca să îl distrugă din interior. Îmi pare rău că s-au adus în conducerea PSD metodele, oamenii şi limbajul lui Băsescu – oamenii de bună credinţă din PSD nu meritau aşa ceva. Ca şi la Băsescu, jignirile lui Dragnea arată un singur lucru: FRICA. Frica de oameni şi frica de închisoare! Aşa că e semn bun!”.

Victor Ponta mai susţine că Dragnea “a complotat să îi dea jos” pe el, pe Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu.

Citește și Dragnea pleacă din țară chiar în ziua în care își află sentința

Aflat deja în campanie electorală, pentru Europarlamentare, Ponta mai spune: “Nu ştiu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau (poate la Adrian Năstase) – pe toţi este invidios şi pe toţi ne urăşte; pe toţi a complotat să ne dea jos pentru că nu suntem nici hoţi, nici slugi ale lui. Ştiu sigur că oamenii obişnuiţi din PSD şi votanţii acestui partid ne respectă şi ne primesc mereu cu braţele deschise pe toţi – iar pe Dragnea şi Dăncilă îi consideră o ruşine! Părerea acestor oameni contează pentru mine – şi voi continua să îmi fac datoria faţă de ei! Dacă Dragnea m-a dat afară din PSD, atunci îmi voi face această datorie faţă de oameni din Pro România! Şi sunt convins că la un moment dat şi PSD va scăpa de gaşca de pedişti de la Teleorman!”.

Tot în această săptămână, au mai plecat din PSD deputaţii Cătălin Nechifor şi Emilia Meiroşu, aceasta din organizaţia PSD Brăila. După ce luni, Mihai Tudose a declarat că se opune organizării unui miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă.

Sigur, nici Liviu Dragnea nu s-a lăsat mai prejos, atitudine de cață l-a ajutat să declare că “atitudinea de şobolan” a doi foşti premieri ai partidului, Victor Ponta şi Mihai Tudose, cu referire la aceste plecări din PSD. Dragnea a declarat la Antena3 că “nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele