Ponta vorbește despre propaganda Dragnea de dezinformare publică

0

Victor Ponta spune că propaganda lui Liviu Dragnea încearcă decredibilizarea celor care au fost chemați la DNA de procurorii anticorupție să dea declarații în dosarele Tel Drum și Belina. Fostul prim-ministru consideră că a învățat din propriile sale greșeli că trebuie să apere oamenii cinstiți, reiterând ideea că martor nu este tot una cu denunțător.

Citiți și „Specialistul de după” s-a născut în România

„Eu cred ca si Grindeanu si Teodorovici si eu gresim tot explicand ceva ce este clar pentru orice om cinstit – ca am fost chemati ca martori conform legii si am spus doar ce stim conform legii ( ceea ce trebuie sa faca orice om intr-o tara normala)!” spune Victor Ponta.

Fostul prim-ministru enumeră câteva dintre mijloacele nocive de dezinformare practicate de echipa lui Liviu Dragnea și vorbește despre auto-victimizarea acestuia.

„Problemele de fapt sunt altele :

1. Propaganda lui Dragnea arunca cu aceste mizerii in fostii premieri sau ministri pentru a ascunde fondul problemei – acuzatiile OLAF si cei 21 milioane de euro fraudati din fonduri europene si platiti din banii Bugetului de Stat/ desi realitatea este alta poti sa incerci sa ii minti pe membrii PSD ca de fapt toatat tarasenia ramanea ascunsa daca nu ii chema martori pe Ponta, Grindeanu, Teodorovici sau Sova – ceea ce este o manipulare sinistra.

2. Gandirea mafiota care stapaneste acum Conducerea PSD este urmatoarea : nu conteaza daca Teldrum a furat sau nu banii, conteaza sa nu spuna nimeni nimic despre asta! Vinovat nu este hotul care fura ci martorul care spune ce a vazut cand e chemat la Politie???

Niciunul din “acuzatorii” lui Dragnea nu a stiu sa raspunda la intrebari simple : daca esti citat ca martor la DNA te duci sau nu? Daca te duci si te intreaba ceva de Dragnea spui adevarul sau minti?

3. Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea cu adevarat, au deturnat bani publici, au averi uriase si bogatii nejustificabile/ in campania din 2014 imi amintesc exact cum Klaus Iohannis nu a zis niciodata ca eu sunt corupt – dar mi-a aratat mereu lista cu baroni si bogatasi pesedisti ( in frunte chiar cu Dragnea) pe care eu ii aparam impotriva sentimentului general – si asa a obtinut voturi multe de la oameni exasperati de abuzurile unor asemenea oameni din PSD pe care Partidul ii apara cu orice pret!

Dragnea in dosarul “Referendumului” este o victima a Sistemului/ in dosarul “Teldrum” este doar victima propriei lacomii si a mentalitatii de grup infractional!

Daca PSD nu a invatat nimic din Alegerile Prezidentiale din 2014 eu am invatat / o sa apara mereu oamenii nevinovati victime ale abuzurilor unui Sistem gresit / nu o sa mai apar niciodata baroni lacomi care au crezut legea si oamenii sunt simple instrumente cu care ei si familiile lor sa se imbogateasca fara rusine!” a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele