„Specialistul de după” s-a născut în România

0

România este plină de specialişti. „Specialiştii de după”. Cât sunt în funcţii, mai ales în poziţii cheie ale statului, oamenii noştri se fac că fac şi fac bine acest lucru. După ce sunt eliberați sau se „eliberează” din acestea începe nenorocirea. Pur și simplu dă competența pe afară din ei și ne inundă cu sfaturi și povețe.

E pericol mare: „Aici trebuie făcut așa, în partea cealaltă se execută în felul următor, greșeala asta nu o face niciun amator, eu…”. Da, chiar așa, tu de ce nu ai făcut, aveai competența la cură, exista o jenă în forul interior?

Victor Ponta e campion mondial la dat sfaturi. Cioloș, Grindeanu și Tudose au fost îngropați în ele de cel care i-a precedat la Palatul Victoria. Dragnea e umplut de respect zilnic de fostul șef al PSD. Chiar și Klaus Iohannis află cum trebuie condus Palatul Cotroceni de cel care aproape că a fost președinte între două tururi de scrutin.

Traian Băsescu nu mai prididește la rândul său cu indicațiile pentru președinte și pentru miniștri, chiar și cei care nu sunt la Transporturi. Cunoaște exact cum trebuie să se comporte un președinte sau un ministru, a uitat instrucțiunile de folosire doar cât a fost el în respectivele funcții.

Adrian Năstase de la înălțimea sa emite mai greu sfaturi, le dă pe circuit închis, nu toate urechile sunt pregătite pentru înțelepciunea sa.

În jurul ministerelor roiesc cârduri de „specialiști de după”.

Doar la noi prezervativele găurite se transformă peste noapte în „pastila de a doua zi”.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele