Precipitaţii mixte, depuneri de polei şi intensificări ale vântului, până vineri seară

1

Meteorologii anunţă precipitaţii mixte, depuneri de polei şi intensificări ale vântului, până vineri seară. Joi şi vineri, vremea va fi deosebit de rece. În 16 judeţe va fi cod galben.

 

Potrivit meteorologilor, de joi, ora 23.00, până vineri, ora 18.00, aria precipitaţiilor se va extinde treptat, la început în regiunile vestice, nord-vestice, apoi şi în centru şi în nord-est.

”La munte vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în zonele mai joase de relief vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi trecător ploaie. Pe alocuri se va forma polei. Temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunior, cu viteze mai mari în nordul Crişanei, Maramureş, Transilvania, Moldova şi Dobrogea, unde local vor fi rafale în general de 50…60 km/h, amplificând senzaţia de frig”, au transmis meteorologii.

Aceştia anunţă că joi şi vineri vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, pe alocuri geroasă în noaptea de joi spre vineri (11/12 martie) în sud.

”Din noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 martie) şi pe parcursul zilei de sâmbătă (13 martie) vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, mai ales lapoviţă şi ninsoare la munte şi predominant ploi în zonele joase. Pe alocuri se va depune polei”, au mai transmis meteorologii.

Potrivit acestora, vineri, între orele 02.00 – 18.00, în 16 judeţe va fi cod galben.

ANPC: Pâinea neambalată nu constituie un vector de răspândire a coronavirusului

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele