Prim-ministrul PSD este infectat cu COVID-19

Rafila i-a sugerat lui Iohannis să accepte o responsabilitate comună în privința gestionării crizei

0
Alexandru Rafila

Prim-ministrul PSD este infectat cu COVID-19. Alexandru Rafila, ales deja deputat PSD, nominalizat de conducerea partidului pentru funcția de premier,  a anunțat, la Antena 3, că se află în izolare la domiciliu, fiind infectat cu COVID-19.

 

Medicul epidemiolog Alexandru Rafila, dar și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății, a anunțat că se află în izolare, deci nu va putea să participe luni la negocierile de la Cotroceni.

Vezi și Drulă, USR versus Rafila, PSD

Rafila crede că trecem printr-o perioadă extrem de dificilă

Medicul crede că nominalizarea PSD pentru funcția de Premier îl onorează și că aceasta a fost lansată în baza a două considerente: „în primul rând, trecem printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere al sănătății publice, unde avem implicații nu doar de natura medicală, ci și în alte sectoare, fiind necesar ca societatea să-și reia activitatea cât mai aproape de normal; iar în al doilea rând pentru că ar fi de dorit un dialog și o asumare comună a situației de criză pe care o traversăm”, a comentat Alexandru Rafila.

Ales deputat din partea PSD, Rafila i-a sugerat lui Iohannis să accepte o responsabilitate comună în privința gestionării crizei cu care se confruntă România.

„Pentru că noi toți ne regăsim în această situație de criză și avem o responsabilitate comună, indiferent de partidul din care facem parte”, a comentat Rafila, adăugând că excluderea PSD din zona negocierilor pentru constituirea Guvernului, inclusiv din negocierile privind conducerea celor două camere parlaemnatre, e nepotrivită „și nu respectă pricipiile democrației”.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele