Primăria Focșani îl roagă pe viitorul ministru al Dezvoltării să-și achite datoriile

0

Primăria Focşani îi solicită deputatului PNL de Vrancea, Ion Ştefan, propus ministru al Dezvoltării, să intre în legalitate şi să îşi achite în regim de urgenţă datoriile pentru casa de 910 metri pătraţi pe care o deţine.

”Pus în faţa evidenţelor, «deputatul Grindă» a recunoscut cu jumătate de gură că a încălcat legea aproape 20 ani şi a păgubit bugetul local al Municipiului Focşani cu peste jumătate de miliard de lei vechi. (…) În aceste condiţii, solicităm în mod public domnului «deputat Grindă» să intre în legalitate şi să îşi achite în regim de urgenţă datoriile, aşa cum fac zeci de mii de focşăneni”, se arată în comunicatul Primăriei Focşani, semnat de Biroul de presă.În acelaşi comunicat, oficialii primăriei conduse de Cristi Misăilă(PSD) susţin că în urma verificărilor în baza de date, preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, şi mama sa nu figurează cu datorii la bugetul local.

”Cel ce a primit aviz negativ ca ministru propus al Dezvoltării se poartă pe principiul «hoţul strigă hoţii», acuzând Primăria Municipiului Focşani că nu procedează la fel şi în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea şi a mamei acestuia. În urma verificărilor efectuate la Serviciul Taxe şi Impozite, aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că nici domnul preşedinte Marian Oprişan şi nici mama sa nu figurează în evidenţele noastre fiscale cu datorii, având toate taxele plătite la zi”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Michael Jackson, mortul cel mai bine plătit

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele