PSD-istul Răzvan Cuc nu vrea pensie specială

1
- Reclama -

Deputatul PSD Răzvan Cuc a anunţat că va demisiona din Camera Deputaţilor în ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie specială. Fostul ministru al Transporturilor a cerut acelaşi lucru şi parlamentarilor de la celelalte partide din Neamţ.

 

„Toţi suntem egali! Nu vreau pensie specială! Spunem ‘STOP’ privilegiaţilor sistemului de pensii! Pentru un stat sănătos există un singur principiu corect: cât contribui, atât primeşti la pensie! Voi demisiona din Parlament în ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie specială. Beneficiarii pensiilor speciale sunt doar parlamentarii care au cel puţin un mandat întreg. Nu am nevoie de astfel de privilegii, nu vreau să beneficiez de pensie specială!

Citește și Fără pensii speciale: Barna anunță demisia tuturor parlamentarilor USR

Susţin impozitarea pensiilor speciale, singura variantă constituţională pentru a stopa aceste beneficii care nu fac altceva decât să producă inechităţi în sistemul de pensii. Sunt curios dacă şi colegii mei din Parlament – Mugur Cozmanciuc (PNL), Laurenţiu Leoreanu (PNL), Eugen Ţapu Nazare (PNL) şi Iulian Bulai (USR) îşi asumă o astfel de decizie. Sau ne demonstrează încă o dată că sunt susţinători ai pensiilor speciale”, a declarat parlamentarul social-democrat.

Răzvan Cuc deschide lista PSD Neamţ pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

- Reclama -

Vezi și Casoteca.ro – magazin

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele