PSD recidivează: ”Muriți în chinuri, oameni fără chip și cu speranța că veți câștiga vreodată alegerile”

0
- Reclama -

Pare ca PSD își face deja un obicei în a avea reacții halucinante și un limbaj tot mai licențios la adresa celor care nu le împărtășesc opiniile. Au trecut câteva zile de la scandalul Simona Halep – Gabriela Firea, că membrii PSD ies din nou în evidență. „Muriţi în chinuri, oameni fără chip şi cu speranţa că veţi câştiga vreodată alegerile. După cum aţi văzut, românii votează oameni, nu fantome ca voi!”, aşa a răspuns organizaţia PSD Giurgiu la un comentariu pe Facebook critic la adresa foştilor şefi PSD, Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

După ce comentariul postat de filiala Giurgiu a partidului condus de Liviu Dragnea a fost semnalat și distribuit de mai multe persoane, social-democrații l-au șters de pe Facebook.

PSD iese în evidență tot mai des prin acest gen de comportament, care denotă pe lângă lipsa bunului simț și o incapacitate de a accepta idea că oamenii pot avea păreri complet diferite.

După scandalul legat de Gabriela Firea huiduită pe stadion, viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a avut un limbaj injurios la adresa mai multor consilieri USR pentru că aceștia nu au votat un proiect. Bădulescu a spus: “Bulangii, javre ce sunteţi! Animale! Nişte fraieri!”

- Reclama -

Citește și Viceprimarul PSD din Capitală către consilieri USR: “Bulangii, javre ce sunteţi! Animale! Nişte fraieri!”

De Vlad Mitu

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele