Purtătorul de cuvânt al lui Teodosie: „Sunteți invidioși că nu apucați o tură cu merțanele popilor”

0

Preotul Eugen Tănăsescu, ofițerul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului, a venit cu un răspuns aparte la comentariile din spațiul public referitoare la mașinile de lux cu care Patriarhul Daniel și alți prelați ai BOR au venit la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului.

„Pentru cei care comentează că Merțanele popilor..etc. V-ați întrebat vreodată de ce oamenii serioși nu discută despre mașinile astea? Simplu…sunt mașini puse la dispoziție de SPP.  Așa că nu-s mașinile popilor ci ale STATULUI. Știu, sunteți invidioși că nu apucați și voi o tură cu ele. Pe surse…sunt blindate”, a scris preotul constănțean Eugen Tănăsescu, pe pagina personală de Facebook.

Mai mult, preotul a preluat fotografia de pe pagina de Facebook Luptăm Pentru România, fără să menționeze sursa, fapt care a stîrnit nemulțumirea autorului  imaginii.

Purtătorul de cuvânt al unui arhiepiscop cu probleme penale

Preotul Tănăsescu este de mai mulți ani purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, condusă de ÎPS Teodosie. În paralel, părintele constănțean este realizator de emisiuni, la Radio Dobrogea, post aparținând arhiepiscopiei. de altfel, pe pagina sa de Facebook, Tănăsescu se prezintă drept „preot, jurnalist, inginer”.

Evenimentul de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului a stârnit, în spațiul public, și critici adresate șefilor BOR, fiind vizate inclusiv mașinile luxoase din care aceștia au coborât în fața zecilor de mii de credincioși adunați la slujba ținută duminică.

Citește și Șefa Autorității pentru Protecția Datelor, care a amenințat Rise Project cu amendă de 20 de milioane de euro, a fost reînvestită în funcție pentru încă un mandat de cinci ani

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele