Rădoi și-a desemnat urmașul la ”tronul” echipei naționale

0

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că cea mai bună variantă pentru a-i succede ar fi Cosmin Olăroiu.

 

“Se poate întâmpla orice şi, în momentul în care eu aş renunţa, Cosmin Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă. Oricine ar veni va avea tot ceea ce ne cere ca nivel de informaţii, materiale, tot ce s-a lucrat…”, a spus Rădoi.

El a menţionat că nu regretă faptul că a ales să fie selecţioner. “Nu am niciun regret şi m-am tot gândit şi am luat fiecare antrenor din 2000 şi nu a existat niciunul care să nu fie atacat, indiferent de performanţe. E un post vizat de foarte mulţi antrenori. Cine nu ar veni? Nu cred că este cineva care să spună: Nu vreau”, a afirmat Rădoi.

Mirel Rădoi a vorbit şi despre faptul că membrii Comitetului Executiv al FRF consideră că trebuie să existe cerinţa licenţei Pro pentru antrenori în campionatul intern: “Dacă nu se impunea acestă regulă iar erau discuţii probabil. Mai bine mai târziu decât niciodată. Cred că un antrenor trebuie să fie evaluat în funcţie de ceea ce arată echipa lui şi nu neapărat dacă are acea licenţă sau nu. În continuare cred că la cluburi la antrenamente pot să antreneze fără să-i vadă nimeni”.

”Rădoi rămâne la naţională”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele