RAR dorește interzicerea mașinilor cu volanul pe dreapta

7
- Reclama -

În prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român să interzică circulaţia maşinilor cu volan pe dreapta pe strazile din România.

Citiți și Suzuki a intrat în topul producătorilor auto care au scăzut radical emisiile de CO2

Cel mai probabil situaţia se va schimba după Brexit.Conducerea Registrului Auto Român se gândeşte să interzică circulaţia maşinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment.

În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spune şeful Registriului Auto Român într-un interviu acordat Capital.

- Reclamă -

7 comentarii

  1. Nu prea cred …eu de exeplu sunt stabilit acolo vin in vacanta pentru 1 luna sa spunem nu cred k nas putea circula cu masina europeni de ce merg in anglia cu volan pe stanga

  2. În cel mai rau caz vor interzice înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta in Romania ,insa ă interzice dreptul de circulatie cu o masina cu volan pe dreapta este imposibil!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele