Rareș Bogdan explică de ce Cîțu nu a mers la Kiev cu Ciucă și Ciolacu

1
Florin Citu

​​Premierul Nicolae Ciucă a mers la Kiev marți, însoțit de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Florin Cîțu, cel care anunțase vizita și faptul că și el va merge în Ucraina, a rămas acasă.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că Florin Cîțu va merge și el miercuri la Kiev, însă vizita sa era deja organizată și nu s-a putut face o modificare.

„Domnul președinte al Senatului, Florin Cîțu, fost președinte al PNL, avea deja o vizită programată și organizată. Ucraina este în plin război. Nu poți modifica și interveni în aceste evenimente odată planificate.

Faptul că la această vizită a participat președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, ministrul de Externe, un om extrem de important în contextul negocierilor din regiune, Bogdan Aurescu – un om cu mare experiență în relațiile internaționale – și președintele Camerei Deputaților, domnul Marcel Ciolacu, arată sprijinul României.

Domnul Florin Cîțu va fi prezent mâine (miercuri – n.red.) la Kiev. Vizita domniei sale va avea loc, sunt convins, la toate standardele anunțate înainte”, a spus Rareș Bogdan.

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au făcut, marţi, o vizită oficială în Ucraina. Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei şi cu preşedintele Radei Supreme.

Și fostul premier, liberalul Florin Cîțu, anunțase că va merge în această vizită la Kiev, dar nu a fost prezent.

Citește și: Ciolacu, la întoarcerea din Ucraina: „Sunt întristat și oripilat”

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele