Rareș Bogdan îi atrag atenția lui Teodor Meleșcanu: Nu blocați votul diasporei! N-o să-i blocați pe români să voteze!

0

Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, i-a avertizat pe guvernanții PSD-ALDE, și mai ales pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, să nu încerce să blocheze votul românilor din diaspora. Bogdan a afirmat, în fața susținătorilor PNL din Brașov, că știe ce se întâmplă în consulate și știe ce directive a dat Meleșcanu în minister. 

Diaspora va vota și va vota cu partidul care are șanse să îngenuncheze PSD și acesta e doar PNL!, a insistat Rareș Bogdan.

Noi nu stăm cu mâna întinsă, dar îi rog foarte mult, le atrag atenția celor din PSD, în frunte cu ministrul Suciu, cu președintele Dragnea și cu Codrin Ștefănescu Cap-de-Cauciuc nu mai șantajați primarii noștri! Îi vom apăra! Nu-i mai șantajați, nu-i mai amenințați, pentru că n-o să vină cu voi, o să lupte și o să vă îngenuncheze! 

Îi atrag atenția lui Teodor Meleșcanu: sunteți om în etate, nu vă petreceți sfârșitul vieții în pușcărie, nu blocați votul diasporei! Știu ce vreți să faceți, știu ce faceți în consulate, știu ce directive ați dat în minister! N-o să-i blocați pe români să voteze! Diaspora va vota și va vota cu partidul care are șanse să îngenuncheze PSD și acesta e doar PNL!”, a declarat Rareș Bogdan.

Citește și Rareș Bogdan, cu drapelul pe scenă la Cluj: ”PSD și ALDE vor fi îngenuncheați”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele