Reacțiile PSD-iștilor apropiați de Liviu Dragnea după ce au aflat că nu sunt pe liste pentru alegeri

0
- Reclama -

Reacțiile PSD-iștilor apropiați de Liviu Dragnea după ce au aflat că nu sunt pe liste pentru alegerile Parlamentare din 6 decembrie au apărut deja. Acestea sunt interesante din perspectiva dezvăluirii personalității politicienilor vizați.

 

Ministrul ”altă întrebare” este ezitant, fostul ministrul Carmen Dan pare în negare, iar Teodorovici, numit de internauți ”ministrul deficit”, are umor.

Este destul de clar că domana Carmen Dan sau Florin Iordache nu se vor mai regăsi printre candidaţii din 6 decembrie. Eugen Teodorovici pare că înca speră să obţină susţinerea filialei PSD Tulcea, nu neapărat pentru 6 decembrie.

Vezi speculațiile despre candidaturi: Oamenii lui Dragnea nu mai prind listele PSD pentru Parlament

Carmen Dan spune: ”Voi găsi o soluţie, dar în acest moment încă nu a avut loc o discuţie în organizaţia Teleorman. Aştept să se întâmple această discuţie aşa cum e normal. (…) Eu cred că nu poate împiedica nimeni pe nimeni să îşi depună o candidatură.

- Reclama -

Florin Iordache: ”Vă anunţ. Când am ceva de declarat, vă anunţ. Întotdeauna sunt soluţii”. Ministrul ”altă întrebare” pare să uite că nu întotdeauna, cel puțin în fața legii, nu există soluții, așa cum liderul infractor Liviu Dragnea nu a avut soluții să scape de pușcărie.

Eugen Teodorovici, abil, speră totuși la un mandat în viitor: ”În viitorul, cu siguranţă. Acum, nu ştiu care viitor”.

Casoteca.ro/magazin/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele