Revista CasoTeca, primul număr face loc numărului 2: martie – aprilie

1

Revista CasoTeca, deși este la primul număr, nu e o publicație nouă. Varianta print este doar continuarea firească a celor șapte ani de performanță în mediul online, în care miile de articole publicate au fost citite și apreciate de milioane de români. CasoTeca a reușit astfel să se impună pe piața de profil și, prin calitatea editorială, și-a construit un brand puternic.

 

Începuturile nu au fost ușoare, online-ul neavând în acea perioadă dezvoltarea de care se bucură astăzi. Totuși, mai ales datorită profesionalismului jurnaliștilor din redacție, angajați sau colaboratori, a reușit să atragă suficient interes din partea publicului încât să supraviețuiască și, apoi, să se dezvolte.

Creșterea constantă a făcut ca astăzi CasoTeca să devină unul dintre liderii publicaților Home&Garden, iar dovada cea mai bună este apariția variantei print.

Vezi și S-a lansat revista CASOTECA: drumul către print, susținut cu performanță în online

Astfel, într-o piață media în care tendința este ca publicațiile tipărite să migreze în mediul virtual, echipa CasoTeca mizează pe presa tradițională. Mizează pe dorința românilor de a răsfoi o revistă de calitate, de a citi în liniște sfaturi și analize avizate și de a se bucura de o grafică de excepție, împreună cu imagini inspirate. În același timp, și în online redactorii pregătesc multe surprize cititorilor. În concluzie, vă invităm să urmăriți CasoTeca pentru că veți avea numai de câștigat!

redactie@casoteca.ro

CITEȘTE DESPRE CEL MAI PERFORMANT PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS / COVID

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele