ROEXIT ajunge în Parlamentul European: Partidul lui Tăriceanu îl duce pe Daniel Dragomir în inima Europei

0

ALDE, prin europarlamentarul Norica Nicolai, îl duce în Parlamentul European pe fostul SRI-ist Daniel Dragomir, condamnat în primă instanță și cercetat în dosarul Black Cube. Daniel Dragomir este cel care a lansat în premieră ieri proiectul ROEXIT pentru ieșirea României din UE.

Evenimentul este organizat de personaje aflate în strânsă legătură cu Alexander Adamescu.

Norica Nicolai a trimis o invitație către colegii europarlamentari pentru evenimentul denumit Law and Justice Reform in Romania, care va avea loc în sediul Parlamentului European din Bruxelles (Clădirea Altiero Spinelli) pe 10 octombrie.

Potrivit afișului, evenimentul este organizat de Norica Nicolai, ALDE și International Foundation for Better Governance, o organizație de lobby din Bruxelles.

Invitații la dezbaterea moderată de Norica Nicolai sunt, potrivit anunțului oficial:

1) Daniel Dragomir, ca reprezenant al Partidului Romania 3.0. El este cel care a lansat în premieră conceptul ROEXIT

2) David Clark, autorul unor așa-zise rapoarte care îl apără pe Alexander Adamescu, judecat pentru corupție

3) Gary Cartwright, editorul unei fițuici de la Bruxelles care ia apărarea penalilor din România

Reamintim că un tribunal britanic a decis în aprilie extrădarea lui Alexander Adamescu în România, unde există un mandat de arestare preventivă emis de DNA pe numele său. Adamescu poate face apel, dar rămâne în arest preventiv în Londra pentru falsificarea unor documente. Tribunalul britanic a decis extrădarea lui Adamescu, în ciuda uriaşei campanii de presă prin care acesta se prezenta drept o victimă a unei represiuni politice.

Citește și PNL, după ce Marian Munteanu a catalogat referendumul ca o declarație de independență a României:Aducerea în PNL a fost un accident al istoriei noastre politice

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele