Roxana Mărăcineanu criticată de o jucătoare de tenis

0

Jucătoarea de tenis Alize Cornet, locul 59 WTA, a criticat-o pe Roxana Mărăcineanu, ministrului delegat al Sporturilor din Franţa, pentru decizia de amânare cu o săptămână a turneului de la Roland Garros.

 

După victoria obţinută împotriva belgiencei Elisei Mertens, locul 17 WTA, în turul al doilea al turneului WTA 500 de la Charleston, Alize Cornet a fost întrebată, la Tennis Channel, despre amânarea cu o săptămână a French Open. Jucătoarea a aflat în studio despre această schimbare de date: “Oh, nu, nu ştiam …”.

Apoi s-a luat de ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu.”Rămâne între noi, dar ministrul nostru al Sporturilor este o calamitate. Nu am nimic împotriva ei, dar ia doar decizii proaste. Parcă nu i-ar păsa …”

Cornet consideră că amânarea turneului parizian va afecta calendarul competiţional.

“Este o decizie destul de egoistă. Calendarul va avea de suferit. Înţeleg că nu sunt vremuri uşoare pentru turneu, dar trebuie să te gândeşti la jucători şi la calendar, în special la toate turneele”, a precizat sportiva.Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amânat o săptămână, a declarat o sursă din rândul organizatorilor pentru L’Equipe.

Ministrul francez al Sportului, românca Roxana Mărăcineanu, de acord cu reacția jucătorilor de la PSG și Başakşehir

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele